Христина Чопарова. Възпитаник на Медицинска академия – София със специалност зъботехника (1999) и на Софийски университет „Св. Климент Охридски” със специалност журналистика (2011). Главен редактор на CCS Magazine (2010), за кратко сътрудник на в. „Култура” (2010), редактор и коректор на в. „Тишина” (2012), медиен експерт на Съюз на глухите в България и ръководител на Направление „Медии и връзки с обществеността” (2015-2017). Пише за сайта Medium. Редактор на сп. Sofia - City Info Guides (2018). Рецензент на Речник на Българския жестов език, издание на МОН (2018). Блогър в „Епистоларности”. Понастоящем журналист на свободна практика и експертен консултант по медийна политика и комуникации.
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Facebook
  

 

Здравко Денев. Художник и графичен дизайнер.
Отявлен работохолик. От толкова отдавна е в бранша, че вече е спрял да брои откога. Артист с подчертано изразена креативност и твърде богато въображение, той е автор и илюстратор на книжка за малки и големи, наречена "Змеят и молифаните", която излезе през 2005 г. Работи по проекти, прави дизайн на книги, рисува и преподава рисуване, готви втора книга за молифанските приключения и за него работата е мисия свещена. Автор е на логото на "Ние ви чуваме".
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

 

 

Ана Йовчева. Творец. Любопитка. Преподавател по английски език. Обича да споделя, както и да провокира хората да се замислят, да изследват. Преводач по слух и съставител на субтитрите за видеоинтервюто с Хелга Стивънс в Европейския парламент, „Многоезичие и равни права в ЕС: ролята на жестовите езици”.
Facebook

 

 

 

 

 

 

Силвия Аладжова. Психолог. Сертифициран инструктор по програма „Трениране на Успешни Родители” – на д-р Томас Гордън.
Гледа на потърсилите професионалните и съвети не като на пациенти, а като на партньори, с които в заедност могат да решат всеки проблем. Индивидуално консултира и работи с деца и родители. Вярва, че с нужната подкрепа всеки може да развие своя максимален потенциал, да се учи и развива (независимо дали има специални нужди). Силвия води практически занимания с групи по програмата "Трениране на успешни родители" и е готова да отговори на всеки въпрос, зададен от хора с желание да надникват без страх в емоционалния си свят. Партньор на "Ние ви чуваме" чрез Сдружение "Да пораснем заедно".

Facebook